extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Manteniment sistemes seguretat

Manteniment de sistemes de Seguretat i Alarma

Grup Eurofesa posa a la disposició de tots els nostres clients un servei tècnic de Manteniment i Revisió de qualsevol Sistema de Seguretat instal·lat en la seva propietat tant per nosaltres mateixos com per una empresa aliena , amb l'objectiu de garantir el correcte funcionament dels equips i el compliment de la normativa vigent , tant de manera preventiva com correctiva en cas de presentar algun dany o desperfecte .

D'aquesta manera , si sorgeix qualsevol anomalia en el sistema , Grup Eurofesa s'encarregarà d'esmenar-la sense cost extra per mà d'obra o desplaçaments dels nostres professionals , exceptuant el material de substitució si fos necessari .

D'igual manera , gràcies al nostre servei d'assistència 24h/365 dies de l'any , Eurofesa mantindrà ateses les seves instal·lacions durant tot el temps que romangui el contracte , garantint la nostra presència immediata davant un avís d'avaria .

Quant a la periodicitat de les accions a realitzar , vindrà definida per les necessitats operatives de cada instal·lació i/o necessitats específiques marcades pels fabricants , a excepció dels Sistemes d'Intrusió amb Transmissió a CRA , segons l'Ordre Ministerial INT - 316 – 2011 .

A més , per garantir la qualitat de tots els nostres processos , la companyia disposa d'uns protocols d'actuació molt bé definits en quan a les proves a realitzar en les famílies i subfamílies dels sistemes de Seguretat mantinguts pel personal de l'Àrea de Seguretat de Grup Eurofesa :

  • Sistema de Control d'Accessos i Video-Intercomunicació .
  • Sistema de Circuit Tancat de Televisió CCTV .
  • Sistema de Detecció d'Intrusió .
  • Sistema de vídeo Intercomunicació .
  • Sistema de gestió, Centralització i Video Wall .
  • Arcs Detectors .
  • Centro Serveis .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.