extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Manteniment sistemes protecció contra incendis

Manteniment de sistemes de Protecció Contra Incendis

Si vostè disposa de sistemes de protecció contra incendis a les seves instal·lacions , ja siguin EXTINTORS , BOQUES D' INCENDI , DETECCIÓ AUTOMÀTICA DE FUMS , etc. ha de saber que ha de comptar amb un programa de revisions periòdiques obligatòries dels mateixos . Per aquest motiu , en Grup Eurofesa ens adaptem a la situació i les necessitats de cadascun dels nostres clients .

El nostre equip d'enginyers els assessorarà de manera eficaç acord amb el que marca la normativa vigent en el sector , la qual actualment es regeix pel Reglament d'Instal·lacions de Protecció Contra Incendi ( aprovat pel Reial decret 1942/1993, de 5 de novembre ) . En la més absoluta confiança nostre personal els indicarà l'obligatorietat dels manteniments que han de realitzar per conservar els seus equips en bon estat, ja sigui de manera ANUAL, SEMESTRAL O TRIMESTRAL , dependent de cada cas en concret .

Un cop realitzat l'estudi de les necessitats i projectat el programa de revisions periòdiques , el nostre equip tècnic es posarà en marxa per a l'execució dels treballs de manteniment dels diferents sistemes . Davant d'això , podem afirmar que , gràcies a l'ampli equip de professionals de què disposem , les tasques s'elaboren de forma ràpida i neta sense generar problemes als nostres clients .

Un cop finalitzat el treball de camp , des de les nostres oficines es posaran a la seva plena disposició per elaborar un informe del projecte realitzat amb l'objectiu de facilitar-li tota la informació de manera clara i concisa sobre l'estat actual dels seus sistemes , així com de la necessitat de reparar-los o adaptar-los a normativa vigent .

A més , perquè tot això sigui possible , Eurofesa s'esforça de manera contínua en la formació i instrucció del nostre personal tècnic , no només per la constant actualització e impartició de la normativa sinó també en la insistència de desenvolupar un aprenentatge ferm de les noves tecnologies aplicades als sistemes contra incendis , aconseguint així que els nostres tècnics es converteixin en autèntics professionals per aconseguir la qualitat requerida en el treball . Tot això s'emplena igualment amb la dotació del conjunt d'eines homologades per a cada equip contra incendi a revisar .

D'altra banda , com des EUROFESA es pensa en tots els aspectes que engloben al client , ens adaptem a horaris durant les 24 hores del dia 365 dies de l'any per a realitzar correctament la nostra feina , de manera que amb el nostre servei d'assistència 24h seves instal·lacions estaran segures durant tot l’any .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.