extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Detecció d'incendis analògica i convencional

Detecció d'incendis analògica i convencional

La manera més eficaç de lluitar contra un incendi és detectar-ho en la seva fase més primerenca . En Grup Eurofesa tenim clar aquest concepte i per això oferim a tots els nostres clients les marques de major prestigi en el sector de la detecció d'incendis , tant analògica com a convencional . 

Aquesta detecció es basa a localitzar de manera primerenca i automàtica el foc originat en unes instal·lacions , engegant tots els elements auxiliars tals com a sirenes o sistemes d'extinció automàtics connectats amb una central de detecció , amb l'objectiu de protegir en la major mesura possible la vida de persones i la integritat dels béns materials . A més , existeixen sistemes manuals que entren en funcionament gràcies als polsadors d'alarma .

En cas de requerir un sistema de Protecció contra Incendis d'aquest tipus , el nostre equip de professionals realitzarà un complet estudi per assessorar-li quant al més adequat per a l'establiment . En aquest sentit , hem de dividir entre sistemes de detecció d'incendis convencionals , els quals s'agrupen per zones de detecció i s'activa tot el sistema mitjançant un senyal lluminós o acústica en detectar foc en una d'elles ; i sistemes de detecció d'incendis analògics , més indicada per a grans estructures , en la qual cada detector reconeix de forma individual el punt concret on s'està desenvolupant l'incendi . 

Un sistema complet de detecció d'incendis es compon dels següents elements :

Centraletes

Qualsevol sistema de detecció d'incendis ha de comptar amb almenys una central de control . Aquestes s'encarreguen de proporcionar energia a la resta de components i rebre els senyals d'alarma dels detectors o polsadors , indicant l'origen d'aquest senyal i activant llavors l'alarma òptica i acústica , tant en la pròpia central com a la zona d'origen , així com l'obertura de trapes evacuadores de fum , el tancament de portes tallafocs , els equips d'extinció d'incendis... Finalment , facilita un avís als Serveis de Vigilància i als Serveis d'Extinció d'Incendis .
Dins de les centraletes podem escollir entre central analògica i central convencional .

Detector d'incendis

Són els encarregats d'enviar el senyal de manera automàtica a la centraleta una vegada detectada l'anomalia . Grup Eurofesa compta amb la més àmplia gamma de detectors per donar la solució més ajustada a les necessitats del client, que es poden classificar en funció del fenomen que pugui detectar :

 •  Detectors puntuals de temperatura .
  • Temperatura fixa .
  • Termovelocímetricos .
  • Combinats termovelocimétricos .
 • Detectors puntuals de fum .
  • Òptics per dispersió de llum .
  • Òptics per enfosquiment .
  • Barreres de fum lineals .
 • Detectors puntuals de flama .
  • Infrarojos (ANAR) .
  • Ultraviolats (UV) .
  • Combinats ultraviolats/infrarojos .
 • Detecció per cable tèrmic : permeten detecció en llargues distàncies , com a cintes transportadores .

Sirena 

Les sirenes de protecció contra incendis donen l'alerta a tots els ocupants d'un edifici quan es produeixen les condicions programades prèviament en la central de control . Aquestes poden dividir-se en acústiques o lluminoses :

 • Amb flaix adreçable : Aquesta sirena disposa de flaix vermell i aïllador incorporat, amb 32 tons i 3 nivells de volum sel·leccionables .
 • Sense flaix adreçable : Aquesta sirena és de color vermell i aïllador incorporat , amb 32 tons i 3 nivells de volum sel·leccionables .

Grup Eurofesa a més ofereix sirenes d'interior , d'exterior amb protecció contra intempèrie , o amb protecció ATEX per a atmosferes explosives .

Polsador d'alarma

Grup Eurofesa posa a la seva disposició diversos tipus de polsadors:

 • Polsador d'alarma rearmable.
 • Polsador d'alarma per trencament de cristall.

A més, proporcionem l'opció d'escollir entre polsador d'interior , d'exterior amb protecció contra intempèrie , o amb protecció ATEX per a atmosferes explosives .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.