extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Detecció de fums per aspiració

Detecció per aspiració

Si en les seves instal·lacions compta amb zones en les quals l'engegada de detectors d'incendis és dificultosa a causa de la complexitat de l'accés o del seu posterior manteniment (vegeu sala de maquines , quadres elèctrics , cambres frigorífiques o llocs el valor històric dels quals no ho permeti) , en Grup Eurofesa comptem amb l'alternativa perfecta : la col·locació de sistemes de detecció de fum per aspiració basats en l'anàlisi contínua de l'aire mitjançant una xarxa de canonades de mostreig i tornada . 

A diferència dels detectors puntuals , que únicament actuen quan una quantitat densa del mateix arriba fins a on es troba localitzat , la detecció per aspiració absorbeix de manera activa i continuada mostres d'aire que transporta fins al detector i les injecta en la seva càmera , analitzant llavors si en la composició existeixen partícules de fum. Això permet la localització primerenca de qualsevol incendi, reduint al mínim les falses alarmes a causa de la comparació que realitza amb patrons típics característics del foc .

Aquest tipus de detecció s'instal·la com parteix integrant d'un sistema d'alarma i detecció d'incendis , però gràcies a baix manteniment que requereixen , permeten amortitzar de manera significativa el seu cost inicial .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.