extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Sistemes seguretat

Instal·lació de Sistema de Seguretat

Grup Eurofesa ofereix una completa gamma de sistemes de seguretat per mantenir les seves instal·lacions totalment protegides en qualsevol moment , tant si es tracta d'una empresa privada , d'un edifici públic o d'un habitatge particular , sent especialistes en la instal·lació de sistemes de protecció i control d'accessos , Circuits Tancats de Televisió ( CCTV ) així com sistemes anti intrusió , o el que és el mateix, alarmes antirobatori .

En Eurofesa ens agrada personalitzar els nostres projectes , per això adaptem tots els serveis que oferim a les necessitats de cada client . Sempre sota l'assessorament dels nostres professionals experts en el sector , vam dissenyar des del sistema més bàsic fins a la instal·lació més complexa amb l'objectiu de prevenir incidents i mantenir la seguretat de qualsevol negoci o llar .

A més , per garantir el correcte funcionament del sistema de seguretat instal·lat , en primer lloc el nostre departament d'Enginyeria dissenya la instal·lació a realitzar , que posteriorment s'executarà seguint protocols de qualitat preestablerts , verificant en tot moment que els elements funcionen de manera adequada i comprovant la transmissió dels senyals que s'hagin programat . Tot això s'explica de manera clara al client amb l'objectiu que aquest sàpiga actuar en cas de qualsevol imprevist . Però el procés assenyalat no tindria cap sentit sense un seguiment de la posada en marxa i les comprovacions periòdiques corresponents , realitzant la esmena dels problemes que vagin sorgint amb el temps gràcies al nostre servei de manteniment 24/7 .

Finalment, gràcies a la integració dels nostres sistemes, podem controlar totes les instal·lacions de manera centralitzada . Fusionar CCTV , Control d'Accessos , Intrusió i els diferents sistemes de protecció contra incendis en una sola aplicació amb un únic interfície d'usuari només pot dur-se a terme des d'una empresa completament moderna i des de la màxima professionalitat i qualitat dels serveis .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.