extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Sistemes protecció contra incendis

Instal·lació de sistemes de Protecció Contra Incendis

Els nostres 30 anys d'experiència en sector de la protecció contra incendis ens permeten realitzar instal·lacions en tots els camps d'aquest sector, tant en sistemes actius ( ja siguin automàtics com l'extinció per aigua nebulitzada, l'extinció per gasos o l'extinció per escumes, o manuals mitjançant extintors i BIE) com passius ( vegeu ignifugats , segellats i principalment Portes EI ).

El lema " seguretat en la qualitat " pel qual ens regim es fa possible causa de la nostra presència a tot el territori nacional, el que ens permet oferir agilitat en totes les instal·lacions que realitzem, una solvència tant tècnica com econòmica per poder abastar projectes de grans proporcions , comptant amb un equip d'enginyers altament qualificat, uns materials i eines 100% homologats i sempre tenint en compte la normativa vigent.

D'aquesta manera, gràcies al coneixement del sector i la qualitat dels serveis que oferim, som capaços de desenvolupar projectes de qualsevol índole : hotels, centres comercials , indústries , habitatges i tot aquell que demandi aquest tipus d'instal·lacions.

Per això , després d'un estudi previ de l'emplaçament i dels possibles riscos que presenta el mateix per part del nostre Departament d'Enginyeria, amb el convenient assessorament al client , es desenvolupa el projecte idoni per a les necessitats del sol·licitant, identificant els punts forts i febles de la zona amb l'objectiu d'instal·lar correctament l'oportú sistema de protecció contra incendis.

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.