extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Sistemes extincion d'incendis manuals

Extinció manual d'incendis

Els sistemes d'extinció d'incendis mitjançant activació manual són aquells que necessiten del factor humà per al seu complet funcionament a l'hora de sufocar o controlar un incendi .

En aquest sentit , Grup Eurofesa disposa d'extintors de marca pròpia , de tots els tipus i eficàcies , amb tallers de manteniment a les nostres instal·lacions per realitzar les operacions de recàrrega i retimbrat de manera ràpida i eficaç .

Quant als equips BIE ( Boca d' Incendis Equipada ) marca EUROFESA , es troben totalment homologats i es divideixen en BIES de 25 amb mànega semirígida i de 45 de mànega plana .

A més , tant si la seva funció és la de proporcionar aigua al servei de bombers mitjançant hidrants connectats a la xarxa de proveïment com la de fer arribar l'aigua a plantes elevades en edificis en el cas de la columna seca , vam realitzar l'estudi i instal·lació , proves i manteniments .

B.I.E


Veure mès

Senyalització


Veure mès

Extintores


Veure mès

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.