extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Sistemes extincion d'incendis automàtics

Extinció automática d'incendis

En Grup Eurofesa disposem de diferents sistemes d'extinció automàtica d'incendis en funció de la naturalesa de l'element extintor que s'encarregui de sufocar l'incendi per al qual estigui destinat .

D'aquesta manera , l'aigua és utilitzada per extingir incendis ocasionats per combustibles sòlids , com ara fusta o paper . Dins d'aquesta branca trobem els ruixadors , l'aigua polvoritzada , l'aigua nebulitzada i el diluvi com a sistemes més destacats .

Per la seva banda , per a focs produïts per líquids inflamables i combustibles , l'element d'extinció millor preparat és l'escuma , que es poden dividir entre baixa , mitjana i alta expansió .

Finalment , per donar una solució de protecció contra incendis en recintes on altres agents poden causar danys irreparables com a sistemes electrònics i informàtics , la fórmula més recomanada és el gas .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.