extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Sistemes d'extinció d'incendis per aigua

Aigua

Ruixadors

El sistema de ruixadors , també denominat com Sprinklers , és una xarxa hidràulica pressuritzada amb aigua i filtres de descàrrega que detecta un conat d'incendi a causa de la pujada de la temperatura de l'ambient , fonent llavors un fusible mecànic que deixa de fer pressió i permet la descàrrega d'aigua , extingint el foc .

cal destacar que aquest tipus de sistemes són adequats per a qualsevol tipus d'emplaçament , encara que és important identificar el possible risc que presenta l'edifici quant a sofrir un incendi per definir correctament la quantitat d'aigua a alliberar .
En aquest sentit , Grup Eurofesa disposa de tot tipus de ruixadors quant al cabal : convencionals , K57 , K80 , K 115 , de gota grossa , ESFR … I en funció de la seva actuació : Canonada Seca o humida , d'acció prèvia o mitjançant diluvi .

Aigua Nebulitzada

Els sistemes d'extinció per aigua nebulitzada funcionen a través de la divisió del volum d'aigua descarregada creant gotes de grandària molt reduïda per sufocar focs de classe A , B o C de manera ràpida i eficaç , eliminant al seu torn el risc de reviscolament gràcies a la combinació dels tres principals efectes dels agents extintors convencionals : refredament , sufocació i atenuació de la calor radiant .

Aquests sistemes poden dividir-se en tres tipus :

  • Baixa pressió : funcionen amb pressions de fins a 175 psi (12.1 bar) .
  • Mitja pressió : estan dissenyats per suportar pressions entre 175 psi (12.1 bar) i 500 psi (34.5 bar) . 
  • Alta pressió : es caracteritzen per pressions de treball majors de 500 psi (34.5 bar) .


Aigua Polvoritzada

Els sistemes d'extinció mitjançant aigua polvoritzada són similars a ruixadors però utilitzen filtres d'extinció obertes , les quals descarreguen una gran quantitat d'aigua , provocant així la refrigeració de la zona amb l'objectiu d'evitar la propagació de l'incendi .

A pesar que l'estructura és la mateixa que la dels sistemes d'aigua nebulitzada (els dos es componen d'una reserva d'aigua , un grup de pressió, una xarxa de canonades i uns filtres de descàrrega) , no hem de confondre tots dos sistemes , doncs la gota de l'aigua descarregada posseeix una major grandària en el cas de la polvoritzada i a més presenta unes pressions de treball inferiors .

Aquests equips solen dissenyar-se en conjunt amb sistemes d'extinció d'incendis per escuma , ja que les aplicacions més comunes se centren a protegir llocs que emmagatzemen líquids inflamables o combustibles .

Diluvi

El sistema d'extinció per diluvi es troba compost per una xarxa de canonades amb filtres oberta , que el seu el flux de l'aigua està controlat mitjançant vàlvules tancades , i un sistema de detecció complementari per localitzar l'incendi i realitzar la descàrrega per tots els ruixadors al mateix temps .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.