extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Sistemes anti intrusió

Intrusió

Tant si es tracta d' particular com d'una empresa o indústria , en Grup Eurofesa posem a disposició dels nostres clients els millors sistemes de detecció anti intrusió, mantenint connectada i supervisant constantment la seva alarma de seguretat així com verificar el correcte funcionament de la mateixa de manera ràpida i eficaç gràcies a l'ús de les noves tecnologies , especialment quan es tracta d'aplicacions per al seu Smartphone .

Grup Eurofesa posa a la seva disposició el nostre Departament d'Enginyeria per poder realitzar els dissenys més avançats tecnològicament parlant gràcies a la utilització d'eines i equips d'alt rendiment per a ús Residencial basat en analítica de Moviments ( Davantis, GEVISCOPE , AVIGILON ... ) , càmeres de visió tèrmica ( FLIR , AXIS , SAMSUNG ... ) així com detectors amb tecnologia làser Redscan .

D'aquesta manera , abastem projectes de sistemes antiintrusió de tot tipus, oferint als nostres clients connexió de CRA i serveis M2M en una única factura sense cost addicional , el que proporciona un preu molt competitiu per a tots aquells interessats en la instal·lació d'un sistema de seguretat basat en alarma .

Els sistemes utilitzats per Grup Eurofesa es caracteritzen per :

  • Solucions professionals de seguretat amb vídeo verificació .
  • Intuïtiva aplicació per a Smartphone que permet un senzill control i notificació de les alarmes en qualsevol lloc amb vídeo verificació .
  • La flexibilitat de comunicacions permet usar transmissors IP, GSM / GPRS , RTC i Ràdio Llarg Abast , tot instal·lat dins del panell principal .
  • Àmplia gamma d'accessoris i detectors disponibles: cablejats bidireccionals i al Bus de RISCO .
  • Sistemes pensats per a projectes multi-emplaçament amb la Plataforma de Gestió PSIM .
  • Sistema de control d'accessos ampliable i personalitzable basat en el Núvol que està dissenyat per a entorns multi-instal·lació i sense límit en el nombre de portes .
  • Els sistemes i plataformes comercialitzades per Grup Eurofesa suporten diversos tipus de configuracions diferents en l'arquitectura del sistema local , així com les necessitats de control en diferents llocs . L'arquitectura distribuïda , resistent i flexible , permet satisfer fàcilment els requisits de qualsevol instal·lació .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.