extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Responsabilitat social

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

En Grup Eurofesa contribuïm de forma activa i voluntària al desenvolupament social i ambiental , afirmant d'aquesta manera els principis i valors pels quals ens regim . Mostra d'això és que des de l'any 2010 es realitza una renovació anual com a signants del Pacte Mundial (Global *Compact) , una iniciativa internacional de Nacions Unides que el seu objectiu és que les empreses adherides demostrem el nostre compromís amb els deu principis , acceptats universalment i relacionats amb Drets Humans , Drets Laborals , Política Mediambiental i Lluita contra la Corrupció empresarial .

Però la nostra responsabilitat va més enllà d'un document escrit: a més realitzem accions com la donació d'un 7% dels nostres beneficis anuals a totes aquelles ONG’s i fundacions espanyoles que vulguin sol·licitar aquesta ajuda , amb la finalitat de garantir l'acompliment de les seves tasques socials . També hem desenvolupat una innovadora iniciativa : la creació d'Impuls Solidari un blog on compartir les accions amb les quals , diàriament , contribuïm a crear un món millor ; des de petits detalls com a favors a amics i familiars fins a grans projectes sense ànim de lucre . Un lloc per donar sense esperar rebre , per a altruistes i per a persones que volen difondre els seus impulsos solidaris .

D'altra banda , en Grup Eurofesa estem orgullosos de poder considerar-nos una empresa saludable . I és que moltes de les nostres accions de Responsabilitat Social es basen en l'esport : s'ha col·laborat amb entitats esportives com el Club Bàsquet Fuenlabrada . De fet , al juny de 2013 vam poder veure el nostre logotip entre les empreses col·laboradores del quart torneig “Fuenlabrada , Ciutat del Minibasket” organitzat per aquest Club . Durant 2014 , Eurofesa va ser patrocinador oficial del Partit de Futbol benèfic “Juguem per *AMDEM” organitzat per l'Associació Mostoleña d'Esclerosi Múltiple .


Una altra acció destacable d'aquest any va ser la primera campanya nadalenca solidària “Un regal , un somriure” que es va dur a terme durant el mes de Desembre de 2013 i principis de Gener de 2014 , per la qual es van repartir joguines recol·lectades entre tots els nostres treballadors a dues entitats sense ànim de lucre : Associació Cap Nen Sense Somriure i Fundació ANAR .

Doncs bé , després dels excel·lents resultats collits en aquesta campanya , Grup Eurofesa va proposar a tots els seus empleats que tornessin a mostrar el seu costat més solidari en les dates nadalenques i que , entre tots , aportéssim el nostre granit de sorra per ajudar als quals més ho necessiten a través de la II Edició de “Un regal, un somriure” . La Fundació Padrina , associació que treballa en l'àmbit de la dona , maternitat , infància i salut , i el Banc d'Aliments de la Comunitat de Madrid van ser els escollits per a l'acció de 2015 .

Per acabar , en els últims anys s'ha col·laborat amb instituts de formació amb l'objectiu de facilitar la incorporació de joves al mercat laboral .

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.