extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Portes tallafoc

Portes EI

Les portes tallafoc estan especialment dissenyades per resistir les elevades temperatures d'un incendi , impedint d' aquesta manera l'expansió del mateix causa del seu sistema de compartimentació .

Perquè aquestes s'adaptin perfectament a les necessitats i espais del client , Grup Eurofesa disposa de gran varietat pel que fa a mesures ( tant en alçada com en amplada ) i resistències al foc , podent oferir portes amb resistències EI2 ( 60 ) C5 (el que equival a 60 minuts d'aguant ) , EI2 ( 90 ) C5 ( fortalesa de 90minutos ) i EI2 ( 120 ) C5 ( 120 min oposició a les flames ) .

A més , segons la normativa vigent , la majoria d'aquestes portes es troben complementades amb accessoris obligatoris com barres antipànic ( segons norma UNE EN 1158 : 2003 ) , sistemes de tancament controlat o moll tancaportes homologat segons la norma UNE EN 1154 : 2003 , dispositiu de coordinació de tancament ( també denominat com selector de tancament ) per a portes de doble fulla recollit en la norma UNE eN 1158 : 2003 . Així mateix , tota aquella porta tallafocs que es trobi oberta de manera habitual , ha de portar instal·lats electroimants segons la norma UNE EN 1155:200 .

Però gràcies a comptar amb els millors proveïdors en aquesta matèria , Grup Eurofesa de la mateixa manera pot proporcionar al client un altre tipus d'accessoris homologats ja instal·lats a les portes com espiells o ull de bou així com frontisses i manetes d'acer inoxidable , entre d'altres , el que aporta una personalització absoluta a aquest sistema contra incendis .

Aquesta especialització pot generar-se també gràcies a les diferents gammes de colors i materials en els quals es poden fabricar. Habitualment estan dissenyades en metall , però els acabats van des de qualsevol color en RAL fins imitacions a la fusta o acabats en acer inoxidable.

Si necessita assessorament per a l'elecció de les seves portes tallafocs, no dubti en contactar amb nosaltres i li oferirem un pressupost sense compromís.

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.