extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Grupo Eurofesa

GRUP EUROFESA

EUROFESA neix en la transitada Calli Gran Via de Madrid a l'octubre de 1986 gràcies a la iniciativa de D. Félix López i dos associats, com a empresa Instal·ladora i Mantenidora de Protecció Contra Incendis , amb la finalitat d'oferir un servei de Qualitat en un moment històric en el qual l'únic reglament existent i de comuna aplicació per al sector era la Norma Tecnològica sobre Instal·lacions de Protecció contra el Foc de 1974 (*NTE-*IPF) .


Amb el pas dels anys i com a resultat de molt esforç, una gran dedicació en la captació de clients i la seva conservació basada en un alt grau de satisfacció del servei , la clientela augmenta i , amb ella, l'empresa i les seves necessitats quant a infraestructures . Així, l'any 1988 decideixen traslladar-se a unes oficines de major dimensió al carrer Leganitos i, posteriorment , al carrer Falcinelo de Carabanchel .

En 1994, amplien les seves instal·lacions assentant-se al Polígon Industrial Alvocat , on actualment està part del magatzem . Passats 8 anys , EUROFESA instal·la la seva seu central a Fuenlabrada , ja consolidada com una empresa capdavantera en el sector , amb el propòsit de seguir creixent .

Durant tots aquests anys , l'empresa dedica el seu negoci principalment al manteniment d'extintors . Però mitjançant treball , formació i inversió en els recursos necessaris , Eurofesa va ampliant els seus serveis a sistemes de detecció i extinció més complexos, donant actualment cobertura sobre qualsevol sistema contra incendis .

Anys més tard, en 2008, aposta per iniciar la seva expansió absorbint l'empresa *GRIMSA *MEDITERRANEO, situada a València i dedicada al Manteniment de Protecció Contra Incendis. És llavors quan es comença una progressiva implantació al territori nacional , oferint aquesta manera assistència en tota la península , Balears i Canàries .

Dos anys després , amb l'objectiu de créixer cap a noves línies de negoci i oferir serveis integrals de seguretat basats en la qualitat, s'implanta una nova àrea destinada als Sistemes de Seguretat a través de la qual es cobreixen tasques com a control d'accessos , intrusió o CCTV , d'igual forma a nivell nacional .

Per finalitzar, en 2015, dins del seu pla d'expansió i creixement nacional previst per a l'any , Grup Eurofesa inaugura dues noves seus a Barcelona i Màlaga . Decideix instal·lar-se a Sabadell i en Antequera per tractar-se de grans municipis amb facilitat d'accés a les principals ciutats de les quals es troben envoltades , tant a la zona nord-est com en el sud d'Espanya .

Així , GRUP EUROFESA s'imposa com una de les empreses més consolidades i sanejades del nostre sector , de capital 100% espanyol els procediments del qual de qualitat , prevenció i medi ambient estan presents en tot el procés de venda com a àrees fonamentals que conjuminen les nostres capacitats d'Enginyeria , Instal·lació i Manteniment per oferir als nostres clients solucionis integrals relatives a la Protecció Contra incendis i els Sistemes de Seguretat .

Quant a la filosofia de Grup Eurofesa , basada en el lema "seguretat en la qualitat" , consisteix a seguir aprenent contínuament per millorar dia a dia cadascun dels serveis oferts . Aquest aprenentatge es deu en gran manera a la capacitat d'adaptació i a un feedback amb el client de manera constant , la qual cosa afavoreix la creació d'una comunicació personalitzada gràcies a escoltar i poder ser escoltats .

Recolzant-se en una experiència de més de 25 anys i la qualitat resultant de la seva dedicació , els empleats i directius de l'organització vetllen perquè els més de 20.000 clients veuen satisfetes les seves necessitats . Aquesta qualitat resulta un requisit imprescindible a l'hora d'oferir qualsevol servei , però més encara si recorrem al concepte de seguretat com succeeix en el cas de Eurofesa . Això és així atès que , tant la protecció contra incendis com els sistemes de seguretat , són àrees de negoci en les quals no es pot dubtar en l'execució i fiabilitat d'una empresa .

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.