extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Eurofesa SMART Madrid, Màlaga, València, La Corunya i Barcelona

Eurofesa SMART

EUROFESA SMART simplifica la gestió de la tecnologia i els serveis humans que oferim habitualment posant a disposició de tots els nostres usuaris una solució global de fàcil maneig i portabilitat, tant per a la gestió dels sistemes instal·lats i els seus corresponents Serveis de Guàrdia com per a la gestió documental i l'accés a les diferents comunicacions que Grup Eurofesa realitza respecte a les activitats de protecció contra incendis i Seguretat, a més de disposar d'un accés directe i ràpid als contactes de les nostres delegacions.

En primer lloc, l'aplicació mòbil de Grup Eurofesa disposa d'un botó per gestionar els SISTEMES DE SEGURETAT, des d'on es pot controlar tant els panells d'alarmes com els gravadors i càmeres IP amb un accés directe a EUROFESA View.

Seguidament es troba el botó SOS, un sistema d'alarma personal que permetrà notificar les emergències com ara robatori, intent d'agressió o problemes de salut urgents, que es trobarà controlat i supervisat des d'una Central Receptora d'Alarma així com verificat per àudio i facilitant la geolocalització de l'usuari, el que permetrà comunicar als cossos i forces de seguretat de l'estat les alarmes que s'activin en el terminal un cop premut el botó i sostingut durant 3 segons.

A més, des del botó NOTIFICACIÓ d'avaries es podrà notificar una incidència en els sistemes tant de protecció contra incendis com de Seguretat al nostre servei de Guàrdia amb només 3 clics.

D'altra banda ia la recerca de la millor connexió proveïdor / client, posem en marxa el nostre GESTOR DOCUMENTAL dins dels smartphone, on amb només identificar-se es podrà accedir a parts de treball, informes i certificats relacionat amb les instal·lacions, 24 hores al dia, 365 dies a l'any.

En la següent pestanya apareixen continguts informatius, tant notícies com a normativa relacionades amb el sector de protecció contra incendis i la Seguretat, així com ofertes exclusives per als usuaris de Eurofesa SMART.

Finalment, hi ha un accés directe a totes les nostres delegacions i serveis centrals, mitjançant el botó CONTACTE.

Podrà descarregar l'aplicació Eurofesa SMART a través de: 

 

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.