extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Detecció de gasos

Detecció de gasos

La detecció de gasos funciona de manera paral·lela als detectors d'incendis , doncs la seva funció no resideix a localitzar el foc si no la presència dels gasos tòxics com el CO en l'ambient . 

Es basa en una tecnologia instal·lada principalment dins de les indústries petroquímiques o de gas , així com en túnels o centres comercials , que treballen amb combustibles perillosos o gasos tòxics . De tal manera , per a la instal·lació d'aquest tipus de sistemes de detecció és necessari una anàlisi detallada de la zona per conèixer les peculiaritats tècniques que presenta així com el tipus de gas que es pot desprendre i on pot fer-ho amb major facilitat, amb l'objectiu de facilitar la solució més convenient al client .

Comptem amb una àmplia gamma de productes per adaptar-nos a totes les necessitats que pugui tenir qualsevol tipus d'emplaçament , entre els quals destaquen els sensors , controladors i sistemes d'alarma amb un alt grau de detecció . En aquest sentit existeixen sensors per a gasos tòxics com : monòxid de carboni , diòxid de sofre , clor , amoníac , àcid clorhídric , etc . També hi ha sensors per a gasos explosius com : butà, propà , metà , hidrogen , etc . Tots ells es poden combinar segons la necessitat del projecte a executar .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.