extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Control d'accessos

Control d'Accessos

La implantació del correcte sistema de control d'accessos a qualsevol tipus d'edifici , tenint en compte els plans d'emergència i evacuació d'aquestes instal·lacions, pot esdevenir un mecanisme que faciliti l'entrada i sortida de personal i vehicles de manera automàtica , mantenint identificats i proporcionant informació de l'ocupació a temps real a més de protegir en tot moment les instal·lacions .

Per això , Grup Eurofesa compta amb una àmplia cartera de productes de control amb capacitat per cobrir tot el territori nacional :

  • Lectors Biomètrics .
  • Lectors de Proximitat mifare / Desfire 13,56 MHz , HID , Indala ...
  • Reconeixement de Matrícules .
  • Escàner DNI , Gestió de visites .
  • Accessos per torns i portells .
  • Rescloses d'accés a CPD .
  • Mestrejaments electrònics mitjançant manetes i cilindres mecatrònics .

Per a solucions de major envergadura , com és el cas del control en zones de pas amb molta afluència , trànsit rodat i de vianants , la instal·lació ha de tenir en compte l'estètica i el disseny per no trencar visualment l' entorn . Per això , i comptant amb els millors fabricants del sector , oferim des de la instal·lació de passadissos automàtics de control de vianants , pilons pneumàtics , barreres electrohidràuliques o molinets d'Altura fins a la motorització de portes grans o l'automatització sistemes d'obertura i tancament tant mecànics com automàtics així com el control de trànsit en pàrquing públics i guiat de places .

Per tot això , disposem d'un equip totalment professional i expert en serralleria i instal·lació de sistemes de tancament , ja siguin convencionals o d'alta seguretat .

 

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.