extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

Consultoria i ingieneria

Consultoria i enginyeria

Grup Eurofesa compta amb un Departament exclusiu d'Enginyeria i Consultoria que ens permet realitzar l'estudi , disseny , execució i legalització de tot tipus d'instal·lacions contra incendis i seguretat , oferint d'aquesta manera als nostres clients un projecte clau en mà des de la seva fase inicial fins el seu vistiplau per part de l'administració , directament o indirectament a través dels organismes de control .

Concretant encara més , el nostre equip d'enginyers tècnics i superiors desenvolupen tasques com ara :

Resposta dels dubtes o consultes tècniques que pugui tenir el client i que ens present a través del correu electrònic consultastecnicas@eurofesa.es així com a l'enginyer encarregat de la seva compte .

 • Estudi de les necessitats del client pel que fa a protecció contra incendis i Sistemes de Seguretat .
 • Assessorament relacionat amb les diferents alternatives de Sistemes de PCI o Seguretat que es poden instal·lar segons les exigències del client .
 • Avaluació de riscos i punts febles de les instal·lacions .
 • Direcció dels projectes i supervisió de les obres .
 • Aplicació de la legislació vigent sense perjudicar el disseny de l'entorn .
 • Càlcul hidràulics per a sistemes de PCI .
 • Elaboració d'informes tècnics .
 • Legalització de les instal·lacions .

A més , el nostre equip també s'encarrega de l'elaboració i implantació de Plans d'Autoprotecció , que aborda Ia identificació i avaluació dels riscos , les accions i mesures necessàries per a la prevenció i control de riscos, així com les mesures de protecció i altres actuacions a adoptar en cas d' emergència . L'establiment d'un pla d'aquest tipus pretén aconseguir que totes les persones que es puguin veure afectades per una emergència sàpiguen com actuar i com s'han de coordinar aquestes actuacions per reduir al mínim les conseqüències que puguin derivar-se .

I per tot això, en Grup Eurofesa treballem amb els més actualitzats programes informàtics, que ens permeten dissenyar totes les solucions de protecció contra incendis que se'ns plantegen :

 • AutoCad , per al disseny de plans .
 • Hass, per a càlculs hidràulics .
 • Sigrid , per al seguiment d'obres .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.