extintores Madrid

IMPORTANTE: CIRCULAR INFORMATIVA GRUPO EUROFESA

CCTV

Grup Eurofesa ofereix solucions de Circuit Tancat de Televisió ( CCTV ) a tots aquells negocis i habitatges que vulguin mantenir vigilades en temps real el que passa al seu voltant , evitant d' aquesta manera qualsevol tipus d'intrusió o robatori . I per això comptem amb una tecnologia d'avantguarda gràcies a les millors marques en vídeo analògic i IP .

Aquestes càmeres de seguretat són monitoritzades de forma remota des d'una sala de control , no només mitjançant imatges sinó també a través d'àudio , podent realitzar ajustos addicionals i notificant així immediatament qualsevol activitat sospitosa a les forces de seguretat de l' Estat .

El nostre departament d'enginyeria dissenya constantment projectes d'aquest tipus sota les màximes garanties de confidencialitat, oferint solucions entre un ampli ventall de sistemes com :

  • Doms d'alta velocitat .
  • Sistemes Integrats .
  • Gravació digital .
  • Càmeres tèrmiques .
  • Anàlisi de Continguts .
  • Gestió dóna Cobrament .
  • Objecte sostret .
  • VideoWall .

EUROFESA disposa en l'actualitat d'un parc de càmeres IP superior a 1.000 unitats , repartides i distribuïdes entre els seus clients .

Contacti amb nosaltres

Contacto
Contra incendios Madrid

Contacta
con nosotros

EUROFESA S.A. te informa

Los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Grupo Eurofesa como responsable de la presente página web. La finalidad de la recogida y tratamiento de dichos datos personales reside en el envío de publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento interesado. Te informamos así mismo de que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de Grupo Eurofesa, ubicada dentro de la Unión Europea. El hecho de no introducir la información requerida en el formulario como obligatoria supondrá la no atención de tu solicitud. Por otro lado, podrás ejercer el derecho de acceso, rectificación, limitación o supresión de los datos a través de info@eurofesa.es Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de Privacidad.